Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Nyt skoletjenesten.dk

Af
Skoletjenesten
Velkommen til en ny, stor national ressourceportal for alle, der arbejder med børn og unges møde med kunst, kultur og natur. Det nye skoletjenesten.dk er for både lærere og pædagoger og for eksterne læringsmiljøer, kommuner og undervisningsverdenen.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

I Skoletjenesten – videncenter for eksterne læringsmiljøer har vi glædet os til at åbne den nye portal med viden, ekspertise, erfaring og sparring, som kan bruges og være med til at udvikle praksis, uanset hvor i landet man arbejder med at udvikle undervisning uden for skolen. Det er det eksisterende skoletjenesten.dk, der er videreudviklet og nu relanceres i samarbejde med eksterne læringsmiljøer og kommuner over hele landet.

Søg blandt 3000 undervisningstilbud i hele landet

Som lærer og pædagog kan du stadig bruge Skoletjenesten til at søge blandt 3000 undervisningstilbud fra over 500 eksterne læringsmiljøer i hele landet og finde den helt rigtige aktivitet eller forløb til din klasse eller børnegruppe.

Du finder alle undervisningstilbud på www.skoletjenesten.dk/undervisning

Bliv inspireret til arbejdet med åben skole

Ud over de mange undervisningstilbud til børn og unge, kan du nu også få viden, værktøjer, hjælp og sparring til arbejdet med åben skole og åben dagtilbud - uanset om du kommer fra et eksternt læringsmiljø, en uddannelsesinstitution, daginstitution eller kommune. Vi håber, at det nye site kan give inspiration til at bruge og besøge eksterne læringsmiljøer, udvikle nye undervisningsforløb, opstarte partnerskaber med en skole eller organisere og rammesætte åben skole-aktiviteter.

Find alle Skoletjenestens videnprodukter og værktøjer her eller orienter dig i vores udvalgte temaer her.

Se hvilke former for sparring du kan få hos Skoletjenesten her.

Giv os din feedback på det nye site

Vi håber, du kan finde rundt på det nye site og få inspiration til din praksis omkring undervisning i eksterne læringsmiljøer. Hold dig ikke tilbage fra at skrive eller ringe, hvis der er noget, du ikke kan finde, eller du har spørgsmål eller kommentarer til skoletjenesten.dk.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil

Børne- og Undervisningsministeriet er opdragsgiver på skoletjenesten.dk, og vores aktiviteter er målrettet eksterne læringsmiljøer, kommuner og uddannelsesinstitutioner i hele landet.

Måske er du også interesseret i