Nationalt netværk af skoletjenester

Efter seks år som projekt blev Nationalt netværk af skoletjenester i 2020 en fast del af Skoletjenesten. Kulturministeriet og Børne- og Undervisningsministeriet besluttede i 2020 at forankre opgaven med at kvalificere og udbrede brugen af eksterne læringsmiljøer i hele Danmark hos Skoletjenesten, som hermed bliver nationalt videncenter for eksterne læringsmiljøer.

Hos Skoletjenesten kan du fortsat få hjælp og sparring til at organisere og udvikle arbejdet med åben skole. Her på siden kan du finde kortlægninger, konkrete værktøjer, netværk og arrangementer. Tag fat i os hvis du har spørgsmål eller ønsker en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig hvad enten du arbejder med undervisning i et eksternt læringsmiljø, i en kommune, eller på en uddannelsesinstitution.  

 

Dyk ned i de nationale kortlægninger:

Se de nationale kortlægninger her. 

 

Find arrangementer og netværk i hele landet:

Find og tilmeld dig temadage, studiegrupper, konferencer m.m.  

 

Se hvordan du kan bruge os til sparring:

Få hjælp og sparring til at organisere og udvikle din praksis.

 

Find viden og konkrete værktøjer til at udvikle din praksis:

Søg inspiration i de mange artikler, guides, modeller, podcasts, film og publikationer.

Kontakt

Marie Broen Jensen Skoletjenesten

Marie Broen

National koordinator
Tlf
21 69 32 14
Se profil
Dorte Villadsen Skoletjenesten

Dorte Villadsen

Pædagogisk udviklingschef
Tlf
24 90 13 67
Se profil

 

Skoletjenesten var fra 2014-2019 vært for projektet Nationalt netværk af skoletjenester, finansieret af Kulturministeriet (KUM) og Børne- og Undervisningsministeriet (BUVM). I september 2019 besluttede KUM og BUVM at forankre Nationalt netværk af skoletjenester og dermed den nationale opgave omkring undervisning i eksterne læringstilbud permanent i Skoletjenesten.