Cirkusmuseet

Cirkus Kaputski

Forløbet Kaputski skaber et magisk cirkusunivers med plads til hvert barn. Gennem fantasi og leg oplever børnene at bruge deres krop som forskellige artister og dyr i cirkusmanegen.

Forløbet Kaputski skaber et magisk cirkusunivers med plads til hvert barn og deres forskelligheder. Forløbet motiverer, igennem leg, børnene til at bevæge sig. De oplever glæden ved at bruge deres krop og opdage, hvad den er i stand til. Forløbet styrker og udfordrer ved simple fysiske øvelser, hvor alle kan være med, børnenes motorik. Gennem dialog om cirkus øges børnenes sprogforforståelse og ordforråd. Deres fantasi udfordres og udvikles, når de skal være med til at bygge et nyt cirkusunivers op. Forløbet giver børnene inspiration til leg, historiefortælling og bevægelse, der kan tages med hjem i børnehaven.

Børnehavebørn

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
400 kr.
Max deltagere:
15 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Krop, sanser og bevægelse
Læringsmål:
Krop, sanser og bevægelse: Det pædagogiske læringsmiljø skal invitere barnet til at få kropslige erfaringer i et miljø, hvor bevægelsesglæde, kreativitet og leg er nøglebegreber, og hvor det pædagogiske personale understøtter det enkelte barn

Se alle tilbud fra: