Teater ZeBU

Det magiske klippekort - Musikteater om at elske og savne

En Co-produktion med Signe Kærup Dahl

Oplev en musikdramatisk fortælling om Gerda, der pludselig en dag mister sin elskede morfar, og alt bliver stille – lige indtil den dag, det magiske klippekort dukker op.

Når Gerda savnede sin morfar Mads, tog hun bussen ud til ham. Eller når han savnede hende. Så sang de bellis i græsset og æbler på træerne, og om aftenen lå de under stjernerne og spillede nætterne mørke og drømmene lyse.

Men en dag blev der stille. Helt stille. Vinden holdt op med at suse, gardinet med at blafre, og fuglene tav i ét fløjt. Morfars stol stod på sin plads, men der, hvor han skulle være, var der nu et hul – et tomt morfarformet hul. Gerda var lige blevet 8 år den dag, hendes morfar døde. Sammen med ham var glæden og musikken forsvundet. Lige indtil den dag det magiske klippekort dukkede op.

Gerda og hendes hund Santana kigger nysgerrigt ind ad et hul ind til en magisk verden med blomster og musikinstrumenter
Det magiske klippekort, Teater ZeBU, 2025
Foto

Kristina Pedersen og Frederikke Lange

©

Teater ZeBU

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Ved at opleve forestillingen "Det magiske klippekort" og arbejde med det dertil udarbejdede undervisningsmateriale introduceres eleverne for en magisk fortælling, der bearbejder temaet sorg – og kærligheden, som går hånd i hånd. Håbet er, at forestillingen kan være med til at åbne op for de svære snakke, og at eleverne får en oplevelse af, at man ved at dele sorgen med hinanden kan få det bedre og lære at elske og savne på samme tid.

Se alle tilbud fra: