Røde Kors

Røde Kors Oplevelsen

I Røde Kors' Frivillighus i København findes Røde Kors Oplevelsen, som er et anderledes, gratis læringsforløb, som giver skoleklasser et unikt indblik i Røde Kors’ arbejde Røde Kors’ arbejde i Danmark og i resten af verden gennem bl.a. virtuelt reality fra verdens brændpunkter, krævende dilemmaspil og ægte nødhjælpsudstyr.

I Røde Kors Oplevelsen møder I mennesker og børn på flugt, smager på nødhjælpsmad, bliver testet i spørgsmål om alt fra krigens regler til ensomhed og førstehjælp.

Røde Kors Oplevelsen matcher Fælles Mål inde for en række fag og lever op til intentionerne i folkeskoleloven om åben skole, understøttende undervisning og øget internationalisering.
Røde Kors Oplevelsen

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
0 kr. Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Virksomhed og arbejdsmarked, Billedkunst - Billedanalyse, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Lytning, Geografi - Kommunikation, Geografi - Undersøgelse, Historie - Historiebrug, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold, Uddannelse og job - Personlige valg
Fag:
Dansk, Drama, Geografi, Historie, Innovation og entreprenørskab, It og medier, Natur/teknologi, Samfundsfag
Læringsmål:
"Røde Kors Oplevelsen" er et anderledes læringsforløb, der matcher Fælles Mål inden for en række fag i primært 7.-10. klasse (udskoling) og lever op til intentionerne i Folkeskoleloven om åben skole, understøttende undervisning og øget internationalisering.

Se alle tilbud fra: