DR Byen

DR Byen

Vores sted

DR Byen tilbyder flere forskellige skolerundvisninger i et af Danmarks største mediehuse, med skole og institutionsrabat.

 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Lærerig og underholdende oplevelse i DR Byen.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Indskoling

Mig & Ramasjang

Mig & Ramasjang

Giv eleverne en enestående mulighed for at komme ud og se DR, hvor det kendte Ramasjang univers er skabt. 

Under turen skal eleverne selv skabe deres egen identitet på Ramasjang øen. Ved ankomst I det nye ”Mig & Ramasjang” lokale i DR Byen, får alle børn udleveret en nøglekæde med identitetskort, som de kan skabe deres helt egen Ramasjang identitet på. Børnene kommer derefter på en spændende

rejse rundt i DR Byen, fyldt med inspirationsposter i jagten på at skabe deres helt egen særlige Ramasjang identitet ud fra spørgsmål som: Hvem ville du være, hvis du boede i Ramasjang? Hvor på øen ville du bo? Hvordan ville du se ud? Og hvad ville du hedde?

Ramasjang Mysteriet

Ramasjang Mysteriet

I Ramasjang Mysteriet vil børnene kunne finde spor i DR Byen og kommer i den forbindelse rundt på gangene i DR. I samarbejde med rundviseren og hinanden, håber Kristian at børnene finder spor og løser gåder, så de til sidst har fundet frem til hvem skurken er og sender beskeden direkte til Kristian.

Mellemtrin og udskoling

Bag Kulissen

Teknik

Få et større indblik i et af Danmarks største mediehuse. Kom med på en spændende rundvisning i DR Byen og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer jeres elever.

Vi sammensætter så vidt muligt turen ud fra jeres ønsker, læringsforløb og interesser, så der vil ikke være to ture som er ens. Nogle populære fokusområder for skoler er f.eks.: Nyhedsformidling på sociale medier, den tekniske udvikling, radioproduktion, arbejdet bag de store underholdningsprogrammer og job i DR.

DR Byen, newsroom

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

28546144

Kontakt:

Mette Nielsen
28546144