Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Få inspiration til partnerskaber i den åbne skole

Skoletjenesten på Museum Vestsjælland har udgivet et inspirationsmateriale om partnerskabsmodeller mellem skoler og museer, der sætter fokus på, hvordan partnerskaber kan skabe værdi på flere planer.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Siden Museum Vestsjælland opstod ud af en fusion i 2014, har museet arbejdet med partnerskaber mellem lokale skoler og museet som et særskilt indsatsområde. På baggrund af sine erfaringer har museet nu udgivet inspirationsmaterialet ”Partnerskaber i den åbne skole” målrettet museums- og skoleledere, der vil arbejde med partnerskaber mellem skoler og museer i forbindelse med den åbne skole.

Materialet giver et indblik i, hvordan en partnerskabssatsning, og de arbejdsfællesskaber, som opstår heraf, kan skabe værdi for skoler og museer på flere planer. Konkret kan man læse om tre forskellige partnerskabsmodeller med konkrete cases, gode råd om implementering og udvikling af partnerskaber samt udtalelser fra museer og skoler om forskellige aspekter af partnerskabsarbejde.

Publikationen tager udgangspunkt i Museum Vestsjællands erfaringer fra et tre-årigt udviklingsprojekt, hvor det nyfusionerede museum i samarbejde med Skoletjenesten skulle udvikle en fælles Skoletjeneste for museets 11 besøgssteder. I den udvikling har partnerskabssamarbejde med lokale skoler spillet en central rolle.

Læs publikationen her.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil

Måske er du også interesseret i