Gaarden Bornholm

Aften på Gaarden

Få en stemningsfuld oplevelse fuld af madglæde og virkelyst.

Vi høster i køkkenhaven og i marken og tilbereder sammen aftensmaden i madkulturhuset. Når dagen går på hæld, siger vi godnat til dyrene på bondegården.

I skal opleve elementer af madkultur fra en selvforsynet bondegård før industrialiseringen.

I skal arbejde i Gaardens madkulturhus, hvor vi har alle moderne faciliteter til rådighed til kokke i alle størrelser. Vi arbejder med egnsretter i ny fortolkning.

Praktisk information: Arrangementet foregår i tidsrummet 17-20. Vi skal være både inde og ude.

grislinger
Foto

CB

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
3 timer
Pris:
3800 kr.
Yderligere priser:
Skoler i Bornholms Regionskommune ydes rabat. Henvendelse på mail.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Madkundskab - Måltid og madkultur
Fag:
Historie, Madkundskab
Læringsmål:
Grundsmage, konsistens og aroma. Grundmetoder og teknikker. Sanselighed. Tilsmagning og krydring. Æstetik, indtryk og udtryk. Tids- og stedbestemt mad- og måltidskultur.

"Anvende madlavningsteknikker og omsætte ideer i madlavningen
Fortolke måltider med forståelse for værdier, kultur og levevilkår"

"Relatere ændringer i hverdag og livsvilkår over tid til eget liv
Sammenligne væsentlige træk ved historiske perioder"