Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Marianne Bomgren modtager pris for sit arbejde med Skoletjenesten Øresund

Af
Jakob Haahr-Pedersen
Tidligere undervisnings- og udviklingsansvarlig i Skoletjenesten, Marianne Bomgren modtager pris for sit mangeårige arbejde med skoler og kulturinstitutioner i Øresundsregionen.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!
Skoletjenesten Øresund

I går modtog tidligere medarbejder i Skoletjenesten, Marianne Bomgren, Allhemsstiftelsens pris till Einar Hansens minne ved en prisoverrækkelse i Lund. Prisen er siden 2019 blevet uddelt til personer, der har fremmet undervisning og forskning i Øresundsregionen.

Marianne Bomgren modtager prisen for sit mangeårige arbejde med at udvikle samarbejder mellem kulturinstitutioner, skoler og universiteter på tværs af Øresundsregionen. Arbejdet har bl.a. betydet, at en lang række skoler i både Sverige og Danmark har arbejdet med kulturarv på nye måder, og at museer og forskningsmiljøer har samarbejdet om kompetenceudvikling for museumsansatte.

Marianne Bomgren var frem til sin pension i 2020 ansat som undervisnings- og udviklingsansvarlig i Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer med ansvar for Skoletjenesten Öresund og havde arbejdsplads i både Malmø og København.

Med Skoletjenesten Øresund har vi øget børn og unges bevidsthed om de nære oplevelser med natur og kultur på begge sider af Øresund og i hele Norden.
Marianne Bomgren
Marianne Bomgren

Måske er du også interesseret i