Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Skoletjenestens samarbejdspartner; Arbejdermuseet, vinder pris for bedste undervisning i Europa

Den 21. september 2019 modtog Arbejdermuseet den prestigefyldte internationale museumspris DASA AWARD, som blev givet for museets indsats med at styrke danske børn og unges demokratiske dannelse og for museets innovative undervisningstilbud. I Skoletjenesten er vi både glade og stolte over prisen for den undervisning, vi til daglig er med til at udvikle og drive på Arbejdermuseet.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

”Arbejdermuseet mestrer i helt særlig grad kunsten at skabe vedkommende undervisning i samarbejde med  børn og unge. På denne måde yder Arbejdermuseet et stort og vigtigt bidrag til at udvikle den kommende generations demokratiske mod og samfundsengagement” siger Skoletjenestens leder, Claus Poulsen, ”Det er anden gang, at en af Skoletjenestens partnere modtager DASA AWARD for indsatsen med undervisning af børn og unge - første gang var Designmuseum Danmark i 2017. Partnerskaber som disse, med nogle af Danmarks allermest ambitiøse kulturinstitutioner giver os et godt grundlag for at løfte vores opgave med at styrke de eksterne læringsmiljøer i hele landet i at udvikle undervisning, der gør en forskel i børn og unges liv”.

I dagens pressemeddelelse skriver Arbejdermuseet:

”Arbejdet med børn og unge er hjerteblod for os, og vi er utrolig stolte af, at vi med denne pris er med til at markere Danmark på det europæiske museumskort inden for undervisning.”, siger direktør på Arbejdermuseet, Søren Bak-Jensen, og han fremhæver efterfølgende;  ”det mangeårige samarbejde mellem Arbejdermuseet og Skoletjenesten – videncenter for eksterne læringsmiljøer som afgørende for den positive udvikling, som undervisningen på museet har gennemløbet. På den måde er prisen også en stor anerkendelse til de samarbejdspartnere, der deler visionen om at gøre kunst og kultur til en integreret del af alle børn og unges liv og opvækst.”

 

Læs Arbejdermuseets pressemeddelelse

Kontakt

Måske er du også interesseret i