Om Skoletjenesten
  • Møntergården Skoletjenesten undervisningstilbud

Saml din kommunes åben skole-tilbud

Flere kommuner samler deres åben skole-tilbud på skoletjenesten.dk. Se en oversigt over kommunerne og læs om, hvordan din kommune bliver oprettet.
Af
Line Krintel Weldingh

Siden Skoletjenesten lancerede sit nye site sidste år, har ni kommuner valgt at samle de lokale undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer på et kommunesite på skoletjenesten.dk. Sitet udvikles løbende, og Skoletjenesten har tæt kontakt til kommunerne og samler løbende op på udviklingsopgaver, der tilgodeser kommunernes behov. 

Se en oversigt over de forskellige kommuners sites via en ny indgang fra toppen af forsiden.

Kommunesitet giver en samlet indgang til alle åben skole-tilbud i kommunen og mulighed for at trække tilbud ind på sitet fra kulturinstitutioner, der i forvejen ligger på skoletjenesten.dk. De fleste kommuner linker direkte fra deres egen hjemmeside ind til deres kommunesite, så lærere og pædagoger kan tilgå kommunens åben skole-tilbud, og derefter kun er et klik fra at kunne søge på tilbud i hele landet.

Læs mere om, hvilke muligheder, der er i et kommunesite, og hvordan man bliver oprettet som kommune her og kontakt Kim Hollesen på khp@skoletjenesten.dk for spørgsmål og oprettelse.