Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Udvalgte undervisningstilbud under corona

Af
Jakob Haahr-Pedersen
På skoletjenesten.dk/undervisning har kulturinstitutioner over hele landet udvalgt undervisningstilbud, der lever op til corona-retningslinjer. Søg dem frem under emnet `undervisning under corona´.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Kulturinstitutioner over hele landet er i fuld gang med at genåbne, og det betyder igen undervisning for børn og unge på museer, naturskoler og centre. Kulturinstitutionerne har udviklet og tilpasset undervisningstilbud, så de lever op til nye behov og retningslinjer i en corona-tid. Krav om god plads, længere dagsforløb og arbejde i mindre grupper gør det særlig oplagt for både dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser at bruge de eksterne læringsmiljøer i den kommende tid.

www.skoletjenesten.dk/undervisning kan du nu søge blandt udvalgte undervisningstilbud, der lever op til corona-retningslinjer. Her har kulturinstitutionerne fået mulighed for at udvælge og mærke deres relevante undervisningstilbud, så de bliver søgbare for lærere og pædagoger under tagget `undervisning under corona´.

Se vores tre temasider med alle `undervisningstilbud under corona´ for henholdsvis dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser:

Undervisning under corona for dagtilbud

Undervisning under corona for grundskole

Undervisning under corona for ungdomsudannelser

Undervisningen rykker ud og udendørs

Noget af det, der kendetegner de undervisningstilbud, der lever op til corona-retningslinjerne, er at de ofte foregår udendørs. Det kan være i et naturområde eller uderummet foran et museum. Et andet kendetegn er, at kulturinstitutionerne rykker ud og gennemfører undervisningsaktiviteter på skolen eller legepladsen i en børnehave. I flere af undervisningsforløbene arbejder eleverne på egen hånd i små grupper og har korte sekvenser med underviseren, evt. suppleret med digitalt materiale som fx film og opgaver.

I løbet af juni måned udgiver vi på skoletjenesten.dk en række korte reportager fra kulturinstitutioner, der arbejder med undervisning under corona for børn og unge.

Øhavsmuseet Faaborg. Ard Jongsma

Kontakt

Jakob Haahr-Pedersen Skoletjenesten

Jakob Haahr-Pedersen

Journalistisk medarbejder
Tlf
29 29 61 75
Se profil

Måske er du også interesseret i