Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Velkommen til 28 nye steder og mange lyttere, læsere og brugere på skoletjenesten.dk

Af
Skoletjenesten
2021 blev endnu et år med nye eksterne læringsmiljøer - og stigende brugertal på podcasts, guides og artikler om undervisning i eksterne læringsmiljøer, som er samlet på skoletjenesten.dk.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!
Elever med hovetelefoner på Glyptoteket

2021 blev et år præget af aktivitet på skoletjenesten.dk. I årets løb har vi budt 28 eksterne læringsmiljøer velkommen på skoletjenesten.dk. De nye er museer og kulturinstitutioner i hele landet inden for både kunst, kultur og natur, og de tæller bl.a. BIBIANA Danmark, Naturkraft i Ringkøbing og Nordatlantisk Hus i Odense.

Ifølge Skoletjenestens kommunikationschef, Siska Rohr Harrebye er den geografiske spredning blandt de nye udbydere på skoletjenesten.dk afgørende for at kunne tilbyde en national portal, der kan understøtte både brug og kvalitet af undervisning i eksterne læringsmiljøer for børn og unge i hele landet.

Flere søger inspiration på skoletjenesten.dk

Foruden de mange undervisningsforløb rummer skoletjenesten.dk også mere end 70 artikler, guides, podcasts m.m., der bygger på viden fra praksis og kan understøtte arbejdet med at udvikle, gennemføre og evaluere undervisning på museer og andre kulturinstitutioner. Gennem det seneste år er der sket en stigning i anvendelsen af den viden og de værktøjer, som Skoletjenesten udvikler sammen med kulturinstitutionerne. Det viser sig blandt andet i brugen af fx podcasts, artikler og guides, forklarer Siska Rohr Harrebye:

Vi kan se en positiv udvikling det seneste år, både når vi kigger på visninger og downloads af de mange værktøjer og inspirationsmaterialer på sitet. Det er glædeligt i en tid, hvor flere kulturinstitutioner har haft styrket fokus på udvikling og evaluering af undervisning på grund af nedlukninger og ændrede vilkår.
Siska Rohr Harrebye
Kommunikationschef i Skoletjenesten

Flere værktøjer og inspirationsmaterialer under udvikling 

I 2022 er der flere materialer og mere inspiration på vej på skoletjenesten.dk, herunder modeller, guides og artikler der bl.a. knytter sig til arbejdet med sciencepædagogik for dagtilbud, kunstpædagogiske møder med samtidskunst i det offentlige rum og kommunal organisering af partnerskaber mellem dagtilbud og kulturinstitutioner.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil

Måske er du også interesseret i