Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Museets metoder i spil på skolen

Af
Skoletjenesten
En trykt version af Designmuseum Danmarks designprocesmodel giver skoler metoder til at arbejde med designprocessens forskellige faser i undervisningen og rundt om besøget på museet.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Designprocesmodel

For at give elever mulighed for at gå i dybden med designprocessens forskellige faser har Skoletjenesten Designmuseum Danmark udviklet en ny designprocesmodel, der er omdrejningspunkt for al undervisning.På baggrund af stor efterspørgsel fra skoler tilbyder museet nu en trykt version af modellen.”I alle vores undervisningsforløb bruger vi enkle metoder, der skal illustrere og guide eleverne igennem udvalgte faser af designprocessen. Med tilbuddet om en `designmodel to go´ vil vi gerne understøtte elevernes arbejde med designprocesser og designtænkning både direkte ind i skolens fag og rundt om besøget på museet”, forklarer undervisnings- og udviklingsansvarlig, Laura Elkjær.

Den trykte designprocesmodel kan købes på Designmuseum Danmark og i museets webshop.Læs mere om undervisning på Designmuseum Danmark her.

Kontakt

Portræt af Laura Dolberg Elkjær

Laura Dolberg Elkjær

Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Designmuseum Danmark
Tlf
22 63 61 23
Se profil

Måske er du også interesseret i