Hjørring Kommune

Hjørring Kommune

Hjørring Kommune tilbyder mere end 100 spændende læringstilbud, der giver skolerne mulighed for at komme ud i verden - eller lade verden komme ind i skolen. På denne side kan du søge i de mange kreative, innovative, eksperimenterende eller praktiske undervisningsformer, som åben skole-aktiviteterne tilbyder. 

Husk at der er afsat økonomiske midler til transport for Hjørring Kommunes skoler. I løbet af efteråret 2017 vil alle tilbud være at finde på denne side, mens nye aftaler - ikke mindst med lokale virksomheder - vil blive tilføjet løbende, efterhånden som aftalerne kommer på plads.

Under de enkelte tilbud kan I se, hvem der skal kontaktes for booking af tilbud. For andre spørgsmål er I velkomne til at henvende jer til åben skole-konsulent Christine Lund Jakobsen tlf. 41223552, christine.lund.jakobsen@hjoerring.dk eller erhvervsplaymaker John Windbirk 22951818, john.windbirk@hjoerring.dk.  

God tur!

Elever i Hvalforskehytten Hjørring Kommune Skoletjenesten undervisningstilbud
  • For eksterne aktører
    Eksterne læringsmiljøer kan beskrive nye skoletilbud i denne skabelon, inden de sendes til Christine Lund Jakobsen for at blive lagt ud på voresåbneskole.dk.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Christine Lund Jakobsen
4122 3552
Yderligere information:

Se kontaktperson længere nede på siden