Hjørring Kommune

Hjørring Kommune

Hjørring Kommune tilbyder årligt mere end 150 forskellige, spændende læringstilbud, der giver skolerne mulighed for at komme ud i verden - eller lade verden komme ind i skolen. På denne side kan du søge i de mange kreative, innovative, eksperimenterende eller praktiske undervisningsformer, som åben skole-aktiviteterne tilbyder. 

Husk, at der er afsat økonomiske midler til transport for Hjørring Kommunes skoler. Nye tilbud vil blive tilføjet løbende, efterhånden som aftalerne kommer på plads. Vil du gerne orienteres om de nyeste tilbud, kan du følge facebookgruppen "Vores åbne skole", og ellers kan du få oplysningerne af din lokale åben skole-kontaktperson. 

Christine Lund Jakobsen sidder som overordnet tovholder for denne hjemmeside samt facebookgruppen. Derudover koordinerer hun både faste og enkeltstående tilbud fra kunstnere og kulturinstitutioner. Det er målet, at det skal være nemt at se, booke og deltage i kommunens åben skole-tilbud. 

Under de enkelte tilbud kan I se, hvem der skal kontaktes for booking af tilbud. For andre spørgsmål er I velkomne til at henvende jer til:

Åben skole-konsulent Christine Lund Jakobsen tlf. 41223552, christine.lund.jakobsen@hjoerring.dk 

God tur!

Elever i Hvalforskehytten Hjørring Kommune Skoletjenesten undervisningstilbud

For eksterne aktører

Eksterne læringsmiljøer kan beskrive nye skoletilbud i denne skabelon, inden de sendes til Christine Lund Jakobsen for at blive lagt ud på voresåbneskole.dk.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Christine Lund Jakobsen
4122 3552
Yderligere information:

Se kontaktperson længere nede på siden