Om nyheden

Type
Presse
Udgivet
Copied!

Ny pulje til styrket trivsel: Eksterne læringsmiljøer i hele landet kan søge

Af
Skoletjenesten
Skoletjenesten uddeler 1 mio. kr. til undervisningstilbud, der kan være med til at styrke trivslen hos børn og unge efter corona. Alle eksterne læringsmiljøer kan søge op til 25.000 kr. Det vil give mulighed for at tildele midler til min. 40 eksterne læringsmiljøer.
Type
Presse
Udgivet
Copied!
DAC

Midlerne kommer fra Børne- og Undervisningsministeriet og skal komme elever i grundskolen over hele landet til gode. Derfor uddeler Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer det samlede beløb til trivselsrettede undervisningsforløb, der tilbydes skolerne gratis i løbet af 2021.

Alle eksterne læringsmiljøer kan ansøge, og derfor er puljen meldt bredt ud via Skoletjenestens forskellige kanaler og direkte pr. mail til de ca. 550 eksterne læringsmiljøer, der formidler deres undervisningstilbud på www.skoletjenesten.dk.

Ansøgningerne vurderes bl.a. ud fra et fokus på trivsel, samarbejde og fællesskab og ud fra en geografisk spredning i alle regioner. De eksterne læringsmiljøer, der udvælges, modtager tilsagn i uge 24.

Læs mere om ansøgningskriterier her

Vi glæder os til at høre fra eksterne læringsmiljøer i hele landet!

Med denne pulje bliver det muligt at støtte i yderste led hos grundskoleelever i hele landet. Som videncenter har vi stor erfaring med, at undervisningsforløb i eksterne læringsmiljøer kan understøtte netop trivsel, samarbejde og fællesskab gennem bl.a. dialogbaserede aktiviteter, opgaveløsning i grupper og fælles oplevelser, der åbner for nye perspektiver og erfaringer.
Claus Poulsen
Leder af Skoletjenesten

De i alt 1 million kroner, som Skoletjenesten uddeler, kommer fra et tilskud gennem Børne- og Undervisningsministeriets pulje til trivsels- og bevægelsesaktiviteter i forbindelse med COVID-19.

Kontakt

Marie Broen Jensen Skoletjenesten

Marie Broen

National koordinator
Tlf
21 69 32 14
Se profil

Måske er du også interesseret i