Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Få overblik med det nye årskatalog

Skoletjenestens årskatalog for 2017/18 lander i disse dage på lærerværelserne øst for Storebælt. Sammen med Skoletjenestens nye website, hvor du kan søge efter konkrete undervisningstilbud i hele landet, er kataloget et godt værktøj til planlægningen af næste skoleårs åben skole-aktiviteter.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Der findes mange gode undervisningstilbud på museer, kulturinstitutioner og i andre eksterne læringsmiljøer, og det kan være svært at danne sig et overblik. Til det kan du bruge Skoletjenestens årskatalog for 2017/18, der i uge 19 og 20 uddeles på alle skoler øst for Storebælt.

Kataloget giver overblik over undervisningstilbud i 135 eksterne læringsmiljøer. Tilbuddene er fordelt på syv kategorier, så du nemt kan finde de typer tilbud, der passer til dit fagområde, når næste skoleårs undervisning skal planlægges. Se blandt andet hvilke museer og kulturinstitutioner der tilbyder undervisning inden for naturfag og naturvidenskab, kunst, design og arkitektur og kulturudveksling. 

Læs kataloget her

Fordele ved det særlige læringsrum

Årskataloget dykker ned i tre temaer inden for undervisning i eksterne læringsmiljøer. Læs om, hvordan museets samlinger og forskernes metoder kan give en ekstra dimension i undervisningen. Og hvordan, museernes særlige læringsrum og genstande kan gavne i undervisningen af børn med særlige behov.

Samtidig sætter kataloget fokus på længerevarende forløb mellem kulturinstitutioner og skoler, som er en stigende tendens. Du kan læse om, hvordan en lærer bruger elementer fra et længerevarende forløb på kunstmuseet ARKEN  i undervisningen af sin udskolingsklasse.

Et effektivt søgeværktøj

På katalogets midtersider er der en introduktion til det nye skoletjenesten.dk, som hjælper dig til at finde det rigtige undervisningstilbud inden for fag, emner og klassetrin i hele landet. Websitet er bygget op som en søgemaskine, hvor du kan sortere i det store udbud af undervisning i eksterne læringsmiljøer for både grundskole, dagtilbud og ungdomsuddannelser.

 

Med årskataloget og Skoletjenestens nye website er du derfor godt klædt på til at planlægge næste års undervisning i eksterne læringsmiljøer.

Hent kataloget på skolens kontor eller på dit pædagogiske læringscenter. Du kan også læse det via dette link og bestille dit eget eksemplar ved at skrive til formular@skoletjenesten.dk

 

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil

Måske er du også interesseret i