Arbejdermuseet

Arbejdermuseet

Vores sted

I samme øjeblik eleverne går ind gennem porten til Arbejdermuseet, træder de ind i en autentisk tidslomme i form af Arbejdernes Forsamlingsbygning fra 1879. 

I Arbejdernes Forsamlingsbygning har generation efter generation diskuteret samfundsmæssige udfordringer, udviklet deres demokratiske kompetencer og fået kulturelle oplevelser. Dette ophav gennemsyrer Arbejdermuseets tilgang til institutionens arbejde med at tilrettelægge lære- og dannelsesprocesser i dag.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Undervisning på Arbejdermuseet skaber rum for, at elever finder historiske perspektiver på deres eget liv og samfundsrelevante udfordringer. Det historiske omdrejningspunkt for undervisningen er, at skabe fortællinger om hverdagsliv, arbejdsliv og demokrati, der understøtter og styrker elevers oplevelse af handlemuligheder i forhold til at påvirke deres eget liv, egen samtid og fremtid.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningen på Arbejdermuseet udvikles i tæt samarbejde med elever, lærere og samarbejdspartnere og understøtter den formålsorienterede undervisning og de til enhver tid gældende lære- og læseplaner for grundskole og ungdomsuddannelser. 

skoletjenesten undervisningstilbud arbejdermuseet
Festsalen i Arbejdernes Forsamlingsbygning

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

33 48 03 30

Kontakt:

Ane Riis Svendsen
28 92 36 71