Christiansborg Slot

Christiansborg Slot

Vores sted

Christiansborg Slot har en lang historie bag sig som kongeslot. I kan opleve historiens vingesus i autentiske og storslåede rammer mellem underjordiske ruiner, kongelige gemakker, Dronningens gobeliner, heste og gallakareter, der stadig den dag i dag anvendes af kongehuset.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Historien sker her!

Vi tilbyder kvalitetsundervisning i historiske rammer på Christiansborg Slot, hvor Danmarkshistorien pryder væggene, og hvor historien stadig udspiller sig gennem Kongehusets brug af slottet. Vi er klasserummets alternativ og skaber rammerne for sociale oplevelser og fælles referencer i nye læringsrum. 

Gennem dialog og aktiv deltagelse skabes læringssituationer, der styrker elevernes samarbejdsevne og handlekompetencer til at kunne argumentere og diskutere. Vores læring tager udgangspunkt i elevernes livsverden og forforståelser og den tager udgangspunkt i, at elever lærer forskelligt. På denne måde får eleverne koderne til at opdage, at historien vil dem noget og at fortiden er en palet af muligheder for at forstå fremtiden.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Et besøg på Christiansborg Slot giver rig lejlighed til at udforske en lang række emner indenfor danmarkshistorien. Vi tilbyder undervisning i alt fra middelalderen til nyere tid og arbejder med emner som for eksempel udviklingen af danske styreformer gennem tiderne, troen i samfundet, historiebrug, kronologi og kildekritik.

skoletjenesten undervisningstilbud Christiansborg Slot

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

33 92 70 85

Kontakt:

Mille Karlsson
33 92 70 85
Yderligere information:

Mandag til Fredag kl. 10:00 - 17:00