Bornholm Skoletjenesten

Bornholm Skoletjenesten

Bornholm er en ø med en unik rigdom på natur og kultur, der skaber en helt særlig platform for læring og udvikling. Dens landskab, fra klippekyster til frodige skove, sammen med et levende kulturliv, kunsthåndværk og iværksætteri tilbyder en ideel ramme for eksterne læringsmiljøer. Skoletjenesten på Bornholm udnytter disse unikke ressourcer til at tilbyde et mangfoldigt udvalg af undervisningstilbud, der spænder fra naturvidenskab til kunst og historie, designet til at understøtte og berige den traditionelle skoleundervisning. Øens tilbud er skræddersyet til at fremme elevernes alsidige udvikling og forståelse for deres samspil med omverdenen.

Skoletjenesten Bornholms brede vifte af spændende undervisningstilbud retter sig både til de bornholmske skoler og til daginstitutionerne.

Skoletjenesten Bornholm arbejder sammen med skoler og dagtilbud på at integrere bæredygtighed i dannelsesbegrebet. Læs kortlægning og statusrapporten - grøn dannelse - Bright Green Island i Børnehøjde. jf vedhæftet dokument.

Lejrskolebesøg: Omkring 30.000 lejrskoleelever fra hele Danmark besøger årligt Bornholm, og der er udviklet tilbud til netop denne elevgruppe. Tilbuddene er tilrettelagt så et enkelt besøg på en kultur- eller naturinstitution vil give eleverne en oplevelse af et anderledes Danmark. Materialet er samlet på Destination Bornholms site. Her finder man også oplysninger om transport samt andre praktiske informationer. https://bornholm.info/lejrskole
 

 

Skoletjenesten undervisningstilbud Bornholm

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Troels Cort Nielsen
29359043