Vendsyssel Kunstmuseum

Vendsyssel Kunstmuseum

Vores sted

Vendsyssel Kunstmuseum ligger i hjertet af Hjørring og har til huse i en tidligere Klædefabrik, som i 2003 blev forvandlet til et kunstmuseum med 3000 kvm fordelt over 4 etager. Her kan du opleve skiftende udstillinger og aktiviteter året rundt. 

På museet finder du en enestående samling af moderne dansk kunst fra 1945 og frem til i dag med maleri, skulptur, kunsthåndværk og grafik. Samlingen fokuserer på kunst og kunstnere med tilknytning til Vendsyssel og tæller bl.a. Poul Anker Bech, Tove Anderberg og Niels Larsen Stevns.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vendsyssel Kunstmuseum lægger vægt på at fremme elevernes kendskab til kunstens virkemidler og betydninger og at styrke deres evne til refleksion. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

På Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder vi en bred vifte af undervisningsforløb til Daginstitutioner, Grundskolen, Ungdomsuddannelser og De Videregående Uddannelser. En omvisning på museet kan både tage udgangspunkt i den faste samling og i de skiftende særudstillinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer med fokus på skulpturer og udsmykninger af det offentlige rum.
Museets omvisninger tilrettelægges altid efter den enkelte gruppes særlige behov og ønsker og vil i videst muligt omfang være funderet i en dialogbaseret samtale.

skoletjenesten undervisningstilbud Vendsyssel Kunstmuseum

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

98 92 41 24

Kontakt:

Anne Sofie Langer Jordt
98 96 43 24
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud:
Mandag-fredag kl. 9-16

Pris for undervisning:
Børn og unge under 18 år fri entré.
Omvisning kr. 350,-