Matematikkens Hus

Matematikkens Hus

Vores sted

Matematikkens hus er et unikt læringstilbud til skolebørn og lærere samt pædagoger og de ældste børn i børnehaver.

MatematikkensHUS er et legende lærende matematikunivers, hvor der i anderledes rammer er fokus på børnelogik, neuropædagogik og læring med inddragelse af kroppen.

Mit navn er Birgit Neldeborg. Jeg har gennem de sidste 25 år beskæftiget mig med neuropsykologi og neuropædagogik både som fysioterapeut og som lærer. Jeg har som lærer over ti års erfaring fra en privatskole, været med til at starte en lille friskole op og er nu ansat på en stor folkeskole. Jeg har en pædagogisk diplomuddannelse i matematik, derudover er jeg tilknyttet Forlaget Matematik, hvor jeg er med i forfattergruppen.

Birgit Neldeborg Mortensen

 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Matematikkens hus er et matematikunivers/matematikfaglokale fyldt med matematiske materialer, der lægger op til undersøgende og eksperimenterende arbejdsformer. Der er fokus på børns undring, nysgerrighed og egne erfaringer. Inddragelse af kroppen og relation til elevernes hverdag uden for skolen er et kerneområde.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Børnene træder ind i et andet univers og får anderledes oplevelser og erfaringer end man kan give dem i et almindeligt klasselokale.

Matematikkens Hus Positions-huset Skoletjenesten undervisningstilbud
Positions-huset

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

41 93 76 90

Kontakt:

Birgit Neldeborg
41 93 76 90