Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven

Vores sted

Brændesgårdshaven er fuld af gode historier om hvordan det var da farfar var dreng. Meget af Haven er stadigvæk som dengang, og de ting der er ændret på, dem er der også en god historie til.

Brændesgårdshaven åbnede for første gang i 1933 og havde 85 års fødselsdag i 2018. 

Der er meget legetøj i Haven som positivt kan bidrage til børns motoriske udvikling da de vil blive udfordret imens de leger. Vi har f.eks. verdens ældste hånddrevne karrusel hvor det kræver lidt kræfter at få en tur. Der er Jobostien som er en slags forhindringsbane midt i skoven og der er meget meget mere.

I Havens Zoo er det muligt at bestille en rundvisning med en dyrepasser, men man kan også tage turen rundt på egen hånd, for ved alle vores dyr er der en forklaring på hvilket dyr det er, hvor det kommer fra, hvor mange unger dyret får osv. osv. Brændesgårdshaven har dyr der normalt hører til i Danmark og de omkringliggende lande men også eksotiske dyr er der en del af. Det er som gæst muligt at komme ind og besøge vores Geder, Æsler og Lamaer, man kan klappe dem, lugte til dem og mærke dem. Ved at omgås med dyr, oplever børn en mere sanselig og praktisk oplevelse og læring, som er svær at skabe med bøger, papir og digitale medier. Dyr er en meget livsnær og konkret måde at forstå verden på, og så kan dyr skabe en dejlig ro og tryghed. I Brændesgårdshaven har vi 15 forskellige arter pattedyr og 32 forskellige arter af fugle.

Lejrskole og skole priser er kr. 55,- pr. elev - Lærerne har Gratis adgang

For åbningstider, åbningsdage og lukkedage så gå på /www.brændesgårdshaven.com og se mere under Tid/Pris.

Det er tilladt at medbringe madpakken i Brændesgårdshaven, men der er også mulighed for at købe mad i Haven.

Kontakt for spørgsmål kan rettes til /post@braendesgaardshaven.com

 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Beskrivelse følger

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Beskrivelse følger

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

56496076

Kontakt:

56 49 60 76