Om nyheden

Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Skanderborg samler åben skole-tilbud på skoletjenesten.dk

Af
Skoletjenesten
Nyt kommunesite giver lærere en fælles indgang til åben skole-tilbud i Skanderborg.
Type
Nyhed
Udgivet
Copied!

Kajak

Et nyt skoleår nærmer sig på den anden side af sommerferien, og det er med stor glæde at vi nu kan annoncere et nyt kommunesite for Skanderborg Kommune på skoletjenesten.dk.

Kommunesitet henvender sig direkte til lærerne, der får en samlet indgang til alle undervisningstilbud og kurser i Skanderborg. Der er pt. 29 tilbud på kommunesitet, som kan ses her.

Let og systematisk brug af åben skole

Ifølge skolechef i Skanderborg Kommune, Peter Bech Milsgaard er det målet, at det nye kommunesite kan udgøre en fælles platform, der gør det let for lærerne at bruge åben skole-tilbud systematisk i undervisningen:

Gennem samarbejdet med skoletjenesten.dk håber vi at skabe bedre overblik for lærerne i forhold til hvilke tilbud der findes, og vi håber at vi hermed har gjort det så let som muligt at få booket aftaler med de forskellige aktører, der på hver deres måde vil noget godt sammen med skolen.
Peter Bech Milsgaard
Skolechef i Skanderborg Kommune

Med det nye samarbejde med Skanderborg Kommune runder vi 26 kommunesites fordelt over hele landet på skoletjenesten.dk. Se dem her.

Som kommune kan du på skoletjenesten.dk

  • Få en samlet præsentation af kommunens institutioner og undervisningstilbud, beskrivelse af kommunens åben skole-aktiviteter og oplysninger om tilmelding, kontakt og transport.
  • Præsentere tilbud til daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser med beskrivelser af fagligt indhold, klassetrin/alderstrin, fag, geografi, tid, sted, kompetenceområder i mål/læreplanstemaer og emneord, så lærere og pædagoger kan foretage præcise søgninger på undervisningstilbud.
  • Via kommunens lokale redaktør udvælge og redigere indhold på kommunesitet.
  • Bruge vores nyudviklede indrapporteringssystem til nemt, hurtigt og sikkert at lægge data ind og samtidig sikre, at undervisningstilbuddene forholder sig til de kriterier, som lærere og pædagoger søger på, når de leder efter tilbud.
  • Benytte muligheden for at trække data fra skoletjenesten.dk og dele med andre systemer. På sigt kan det betyde, at man kun skal indrapportere sine tilbud ét sted, og at man kan dele data med læringsplatformene.

Læs mere om muligheder og kriterier for kommuner her og kontakt os på kommunikation@skoletjenesten.dk for spørgsmål og oprettelse.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil

Måske er du også interesseret i