Næstved Kommune - Praktik

Praktik - Atki A/S

ATKI er en af Danmarks førende virksomheder inden for trafikregistrering og trafikregulering.
Vi registrerer og analyserer store mængder af data.

ATKI har 15 års erfaring med trafikregistrering og trafikregulering. Væksten i markedet har gjort det muligt, at vi i dag også kan levere løsninger som intelligente LED-tavler, parkeringsløsninger, signalanlæg, og som sidste skud på stammen udstyr til kunderegistrering.

Vi stræber efter en hverdag med mod, ordentlighed og høj faglighed. Modet, så vi hele tiden udvikler os og tager ansvar.

Vores 36 medarbejdere håndterer alt fra små opgaver til store komplekse projekter. Vi udvikler selv tekniske komponenter, men importerer komponenter og er systemintegrator med stort kendskab til markedet og løsningerne inden for vores fagområder.

Vi arbejder målrettet på at udvikle løsninger, der sikrer, at vores produkter i videst muligt omfang kan drives af sol- og vindenergi. Ud over de miljømæssige fordele opnår vi en omkostningsbesparende og mere enkel installation, hvilket i sidste ende gavner kunden.

ATKI har været i en rivende udvikling siden etableringen i 2004: vi blev i 2013 og 2014 kåret som gazelle-virksomhed og er vokset med 24 nye kolleger de sidste 7 år. Vi stræber også her efter at være en ressourcestærk arbejdsplads, som værdsætter medarbejderne, og som kender vigtigheden af den enkeltes trivsel.

Som praktikant hos ATKI møder du medarbejderne og følger den daglige gang i en spændende virksomhed. Du får en introduktion til medarbejderne, deres arbejdsopgaver og ser, hvordan virksomhedens løsninger virker ude i trafikken.

Se også ATKI's præsentationsvideo (2 min.):
https://www.youtube.com/watch?v=PIu-hx_s8Io&t=3s

Eksempel på optimering af parkeringsareal
Eksempel på optimering af parkeringsareal.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
5 dage
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Job og karriere, Arbejdskendskab - Virksomhed og arbejdsmarked
Fag:
Arbejdskendskab, Uddannelse og job
Læringsmål:
Eleven kan vurdere sammenhænge mellem uddannelser og erhvervs- og jobmuligheder.

Eleven kan vurdere sammenhænge mellem egne valg og forskellige vilkår i arbejdsliv og karriere.

Eleven kan vurdere vilkår og muligheder i erhverv og beskæftigelse.