Næstved Kommune - Åben Skole

Besøg Ring Biler

Eleverne får en unik mulighed for at lære om bilbranchen, herunder salg, service og vedligeholdelse af biler. De kan få et indblik i, hvordan en bilforhandler fungerer, eksempelvis hvordan man vurderer og vælger biler med henblik på salg. Det kan også være en god chance for eleverne til at få en forståelse for kundeservice og betydningen af at opbygge gode relationer med kunderne. Et virksomhedsbesøg hos Ring Biler kan være både lærerigt og inspirerende for eleverne, der er interesserede i biler og bilindustrien.

Ring Biler er en bilforhandler beliggende i Næstved. De tilbyder et bredt udvalg af brugte biler af høj kvalitet til rimelige priser. Deres dedikerede team af professionelle medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil, der passer til dine behov og dit budget.

Virksomheden er kendt for deres gode kundeservice og gennemsigtighed før, under og efter en handel. Så hvis du er på udkig efter efter en pålidelig forhandler, så er Ring Biler et godt sted at starte din søgen! 

Guide til forberedelse i faget Uddannelse og Job:
Et besøg på virksomheden opfylder læringsmålene i faget Uddannelse og Job, når eleverne er forberedte: Her er en guide til eleverne til forberedelse og opsamling på besøget: https://www.skoletjenesten.dk/tilbud/guide-til-karrierelaering-uddannelse-og-job 

Ring biler

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1½ time
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Job og karriere, Uddannelse og job - Arbejdsliv
Fag:
Arbejdskendskab, Uddannelse og job
Læringsmål:
Eleven kan vurdere sammenhænge mellem uddannelser og erhvervs- og jobmuligheder.

Eleven kan vurdere sammenhænge mellem egne valg og forskellige vilkår i arbejdsliv og karriere.

Eleven kan vurdere vilkår og muligheder i erhverv og beskæftigelse.