Sæt bevægelse og fællesskab på skoleskemaet med Diggi! ”Hænderne op med Diggi” er ikke…
Menuen står på tang, muslinger og bælgfrugter, når vi udforsker sammenhængen mellem mad,…
Hvordan føles det at leve i en verden, der forandrer sig i så hastigt et tempo? I dette…
Gratis materiale beregnet til brug på 7-9.årgang fra Kræftens Bekæmpelse, Tryg Fonden,…
Hvornår begyndte man at dyrke korn, og hvilke spor er der af korndykning i oldtiden?…
Kolding Naturskole kan facilitere en seance hvor vi laver æblemost med eleverne. Det kan…
Lav mad over Trangia og åben ild, og oplev fællesskab, smag og bæredygtighed i praksis.…
Siden 2015 har Havhøst undervist i regenerativ dyrkning af tang, muslinger og østers fra…
Kunst, bevægelse, sanser og følelser – æstetiske læreprocesser i børnehøjde. Luk op for…