Den Børnekulturelle Rygsæk

Sprællevende skulptur

Buskene i Brundlund Slotspark er klippet i facon efter Fransiska Clausens berømte værk Skruen.

Nu lokker vi jer ud i busken med et undervisningsforløb, der kombinerer sjov, leg og bevægelse med oplevelsen af skulpturer i det gamle middelalderslots skulpturpark samt efterfølgende modellering på billedhuggerstativ i værkstedet.

Ja! Det kan børn fra dagtilbuddet sagtens. Det ved vi, for det var den målgruppe og dens pædagoger, vi for mange år siden høstede alle de gode første erfaringer sammen med, som er blevet til det populære forløb, som vi nu ved, er relevant for alle målgrupper.

Målgruppe: Dagtilbud. Max. 10-15 fra udslusningsgruppen i dagtilbud/skolegruppen. Aftales i forhold til, hvor mange voksne der kan deltage.

Sted: Kunstmuseet Brundlund Slot, Brundlund Slot, 6200 Aabenraa

Tidspunkt: 2-2,5 time – aftales ved kontakt. Hele skoleåret 2023/2024. Ca. halvdelen af undervisningen foregår udendørs i skulpturparken og ca. halvdelen i værkstedet indendørs – aftales ved tilmelding.

Tilmelding/kontakt: Bente Sonne, beso@msj.dk, tlf. 30802737 – 6 forløb, først-til-mølle og gerne senest 31. august 2023 om muligt.

-

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Krop, sanser og bevægelse
Læringsmål:
1. del: Samtalebaseret rundvisning i park til skulpturer og skulpturlege med børnenes egen krop i centrum/tilgangen er leg, humor og bevægelse/grovmotorik.

2. del: Modellering med modellervoks på billedhuggerstativ/finmotorik/erfaring med form/fantasi/kreativitet og udtryk.