Mind Factory by Ecco

Mind Factory by Ecco

Vores sted

Mind Factory by ECCO inspirerer unge og erhvervsliv til kreativitet og nytænkning. Huset er en gave fra ECCO Sko A/S til uddannelser og erhvervsliv og fungerer som en fælles platform til vidensdeling, løsning af udfordringer, projektarbejde og ikke mindst leg med idéudvikling.

Mind Factory by ECCO fungerer derfor blandt andet som et læringssted, der understøtter folkeskoler og ungdomsuddannelser i Tønder Kommune med fokus på kreativitet, design, innovation, entreprenørskab, iværksætteri og nye teknologier. I huset laver skolerne på tværs af uddannelserne også mange fælles projekter i samarbejde med erhvervsliv, det offentlige og andre organisationer. Vi har også faste undervisningstilbud til folkeskoler.

Mind Factory by Ecco er en selvejende institution stiftet i 2014 af ECCO Sko A/S. Den ledes af EUC Syd, Det Blå Gymnasium Tønder & Tønder Handelsskole, Tønder Gymnasium, ECCO og Tønder Kommune. 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi arbejder praksisnært og med fokus nye teknologier og kreative designprocesser. Vi arbejder for det meste med cases fra vores nærområde for at give børn og unge et blik i vores kommune, vores virksomheder og organisationer og de jobs og uddannelser, der knytter sig til dem. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Hos os lærer børn og unge at arbejde systematisk med problemløsning og kreativ idéudvikling og samtidig bruge hinandens kompetencer. I forløb med nye teknologier har vi altid fokus på job og uddannelse og på teknologiernes rolle på fremtidens arbejdsmarked.

Mind Factory by Ecco

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Tlf: 23713599

Kontakt:

Anne-Sofie Dideriksen
Tlf: 23713599