Uppercut Danseteater

Uppercut Danseteater

Vores sted

Siden Uppercut Danseteater blev etableret i 1985, er kompagniets forestillinger blevet set af mere end 200.000 børn og unge. Dertil kommer de børn og unge, som deltager i de workshops, kompagniet løbende afholder.

Deres succes skyldes deres evne til at være relevante i forhold til det unge publikum. Det gør de med humor, innovation og fænomenale evner inden for moderne dans og breakdance. Uppercut Danseteater lægger op til leg med fantasien – på lige fod med debat og personlig refleksion.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Uanset hvad gælder det, at der er mange måder at bevæge sig på, og alle skal være med. Derfor arbejder vi med forskellige danse- og bevægelsesstilarter, som breakdance, moderne dans og hip hop. Så er der noget for både drenge og piger. Eleven bruger disse redskaber alene og sammen med andre i klassen. Vi kommer helt naturligt til at arbejde med at skulle lytte til hinanden, se, høre og forstå, hvad de andre har at byde på.

Vi målretter forløbene til de forskellige alderstrin. Underviserne er Uppercut Danseteaters faste stab af dansere, som ved siden af deres forestillingsaktiviteter er vant til at undervise børn og unge.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Gennem undervisningen vil eleverne indtage og derefter formidle viden, tanker og følelser gennem bevægelse og dans. På samme tid sigter vores undervisning mod at udvide elevernes nysgerrighed og motivation til at udtrykke sig igennem kroppen og mod at forankre ny viden kropsligt.
 

skoletjenesten undervisningstilbud Uppercut Danseteater

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

82 20 57 27

Kontakt:

Peter Jentzsch
82 20 57 27
Yderligere information:

Pris for undervisning:

Kr. 40