Garderhøjfortet

Garderhøjfortet

Vores sted

Garderhøjfortet i Gentofte er et nyt og anderledes læringsrum med højt til loftet og et væld af muligheder for undervisning - alt sammen med bevægelse og nysgerrighed som drivkræfter. Et besøg på fortet giver eleverne mulighed for at prøve de interaktive udstillinger som er lavet af Experimentarium og gå på opdagelse i de autentisk indrettede rum.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Det unikke læringsrum

Undervisningen på Garderhøjfortet fokuserer altid på oplevelsen og udforskningen af fortets rum og udstillinger, inden eleverne dykker ned i det faglige stof. Vores erfaring siger at undren, nysgerrighed og gode oplevelser gør eleverne meget mere motiverede til at lære. Og et af vores ønsker på Garderhøjfortet er at få vakt elevernes interesse, deres lyst til at lære og blive klogere. At historie er fysisk, gør vi håndgribeligt og kropsligt forankret i de forskellige aktiviteter, som eleverne laver i undervisningen. Vores undervisning giver eleverne en fornemmelse af, at de selv er en del af historien. Der er altid tænkt fysisk bevægelse og samarbejde ind i undervisningen. Alle undervisningsforløbene på Garderhøjfortet understøtter Fælles Mål og har tilknyttede opgaver, som eleverne kan arbejde med før og efter besøget.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

På Garderhøjfortet udbyder vi undervisningsforløb i en bred vifte af fag - fra historie og dansk til samfundsfag, matematik og natur/teknik.

skoletjenesten undervisningstilbud Garderhoejfortet

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Kristine Adler-Nissen
39611734