Teater ZeBU

Det er slet ikke som man tror - Om forandringer i en familie

Co-produktion med Nørregaards Teater og teaterRUM.

Min mor og far var virkelig noget særligt. Far var en klippe, og mor en favn jeg kunne hoppe ind i. Alt, hvad vi oplevede, blev til noget fantastisk - vi fandt muligheder i de største problemer. Men en dag faldt alt fra hinanden. Lynet slog ned, meningen forsvandt, ingenting var, som det altid havde været - min far sad i mørket og brummede: “Det er slet ikke, som man tror.”

Hvordan oplever barnet de voksnes verden ramle? Mulle bekymrer sig om fremtiden, sine forældre og blafferen, de kører forbi på motorvejen. Med en rørende historie tager forestillingen livtag med et vigtigt emne om forældres skrøbelighed og forandringer i en familie, der viser barnets moralske kompas. 

Det er slet ikke som man tror, Teater ZeBU, 2025
Det er slet ikke som man tror, Teater ZeBU, 2025
Foto

Mette Dahlquist

©

Teater ZeBU, Nørregaards Teater og teaterRUM

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Ved at opleve forestillingen "Det er slet ikke som man tror" og arbejde med det dertil udarbejdede undervisningsmateriale stifter eleverne bekendtskab med emner som børns opfattelse af en voksenverden, familierelationer og depression, samt at miste pusten og finde sig til rette i en ny virkelighed. Fortællingen om blafferen lægger også op til en snak om næstekærlighed og vores flygtningehåndtering.

Se alle tilbud fra: