Teater ZeBU

Håbets koloni - En beboelig installationsforestilling om håb i en håbløs tid

I en verden, som kan synes håbløs med krig og klimaforandringer, inviteres du ind i en interaktiv teaterinstallation, der kalder på undren, fantasi og forbundethed – i håbet om, at du vil sætte aftryk.

Børnene så de voksne rive sig i håret. “Det er håbløst!”, sagde de voksne, mens himmel og jord stod i flammer. Til sidst vristede håbet sig løs. Børnene greb ud efter håbet og startede Håbets koloni. 

Velkommen på Håbets koloni. Når du træder ind, tildeles du en seng. Sammen med de andre beboere er sengen din i den tid, du bor her. På sovesalen inviteres du til at krybe ind i håbefulde huler med laboratorier, ritualer, fortællinger og sange, der bærer håbet i sig. Her fremkalder vi en verden af håb. Mens du er her, skal du give dit håb til kende. Så hvad håber du på?

Børn skaber håb i en håbløs tid
Håbets koloni, Teater ZeBU, 2025
Foto

Cornelius Qvist

©

Teater ZeBU

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
75 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Undersøgelser fra bl.a. Unicef viser, at børn og unge er bekymrede for fremtiden. De frygter krig, terror og klimaforandringer, og mistrivslen er stigende. I en verden, som kan synes håbløs, inviteres eleverne ind i en interaktiv teaterinstallation, der kalder på undren, sanselighed, fantasi og forbundethed - i håb om, at de vil sætte aftryk og sammen skabe et modbillede. Et håb, en spire, en inspiration - et lys i mørket.

Se alle tilbud fra: