Teater ZeBU

Jeg ser dig - En forestilling om at føle sig usynlig

Gæstespil af Meridiano Teatret

Janus er usynlig. Først var han bare gennemsigtig. Så blev det mere og mere og til sidst var der ingen, der kunne se ham.
En forestilling i et magisk billedunivers om præteenagere i digitalt limbo.

Janus og Clara har noget til fælles. De har svært ved at få venner.

Deres skoler ligger tæt på hinanden, kun adskilt af parken. Men de kender ikke hinanden. Hver morgen tager Janus den gule metro fra vest. Clara den grønne fra øst. Det sidste stykke tager de begge den røde linje.

Janus er begyndt at føle sig gennemsigtig. De andre kigger i deres mobiler og går forbi ham uden at se ham. Til sidst er han blevet helt usynlig. En dag, da han sidder på en bænk i parken og har affundet sig med sin ikke-eksistens, opdager han, at der sidder en pige på bænken overfor med en bog i hånden. Hun kigger direkte på ham. Janus ser tilbage på Clara og Clara giver ham, uden at det var meningen, et slags smil.

Jeg ser dig, Teater ZeBU, 2025
Jeg ser dig, Teater ZeBU, 2025
Foto

Meridiano Teatret

©

Meridiano Teatret

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Med mobiltelefonen og de sociale mediers indtog i de unges liv har problematikken med stigende mistrivsel, ensomhed og mobning fået tilført en ny dimension, når børn og unge udlever mere og mere af deres sociale liv i en online parallelverden. Bagsiden af medaljen kan være, at børnene udvikler en afhængighed eller kan føle sig pressede ind i digitale fællesskaber, hvor det ofte handler om at fremstå i stedet for at være.

Se alle tilbud fra: