Teater ZeBU

Jorden rundt - En musikalsk verdensrejse i morfars gemmer

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille, og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfars gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden.

Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Til teaterkoncerten “Jorden rundt” hjælper eleverne Malene med at undersøge kuffertens indhold, som tager dem med på en interaktiv musikalsk minderejse, hvor de vil opleve De Dødes Dag i Mexico, en sladrefest på Trinidad, få mulighed for at slappe af på Copacabana, danse løs i Ghana eller tage med på verdens længste togtur gennem Rusland. 

Jorden rundt, Malene Kjærgård, Teater ZeBU, 2025
Jorden rundt, Teater ZeBU, 2025
Foto

Malene Kjærgård

©

Malene Kjærgård

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk, Musik
Læringsmål:
Eleverne vil møde historier og sange, der giver dem en fornemmelse af, at alle børn på jorden har meget til fælles – og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

Se alle tilbud fra: