Nordsøen Fri Fagskole

Mad med fisk


På undervisningsdagen vil vi have en fiskeret i fokus, hvor fisken kan variere alt efter sæson. Vi har fokus på, hvordan fisk nemt og lækkert kan blive en del af et hverdagsmåltid. Hvilke madlavningsteknikker skal du bruge for at lave lækker mad med fisk? Hvordan kan vi anrette maden, så den ser indbydende ud? Hvorfor er det vigtigt vi spiser fisk – både med fokus på klima og ernæring, men også brugen af lokale råvarer. Dagen kan med fordel kombineres med Nordsøen Oceanarium skoletjeneste tilbud, om at komme med på fiskeauktion.  https://nordsoenoceanarium.dk/skoler/undervisning/hirtshals-fiskeauktion
 

Eleverne får kyndig vejledning i hvordan forskellige råvare tilberedes.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
5 timer
Pris:
2500 kr.
Yderligere priser:
Gratis for skoler i Hjørring Kommune
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9.
Kompetenceområde:
Madkundskab - Madlavning
Fag:
Madkundskab
Læringsmål:
Arbejde med forskellige råvarer og madlavningsteknikker som resulterer i et færdigt produkt.
Eleven vil få kendskab til forskellige køkkenredskaber og deres funktion samt at kunne sammensætte et hverdagsmåltid.